Patiëntendag 2022

woensdag 26 januari 2022

Het bestuur van de patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie nodigt u van harte uit voor de patiënten- en ledendag die gehouden zal worden op zaterdag 5 februari 2022.

Het bestuur hoopt u ook op deze dag te informeren over ontwikkelingen m.b.t. Fibreuze Dysplasie middels presentaties van medisch specialisten die verbonden zijn aan verschillende ziekenhuizen. We hopen er een informatieve dag van te maken. 

In verband met de coronapandemie wordt de dag hybride aangeboden. Dat wil zeggen dat u de mogelijkheid heeft om naar Green Village in Nieuwegein te komen of ervoor kunt kiezen het programma digitaal te volgen. Uiteraard willen wij garanderen dat in Green Village 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Daarom vragen wij u om bij inschrijving tevens aan te geven of u naar Green Village komt of de dag digitaal wilt volgen. 

De patiëntendag is bij te wonen door zowel leden als niet-leden van de Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie. Verzoek aan alle leden om zich in te schrijven via de inlog die is verstuurd bij de start van het lidmaatschap. Mocht u de inlog niet meer weten en lukt het niet om die opnieuw op te vragen bij het aanmelden, mail dan voor een nieuwe inlog naar leden@fibreuzedysplasie.eu of neem contact op met de backoffice (033-2471462). U krijgt dan een nieuwe inlog toegestuurd. Let op dat u na aanmelding klikt op AFRONDEN. Dat staat onderaan de pagina. Pas als u een bevestiging per mail heeft ontvangen, is de aanmelding compleet. De link om digitaal deel te kunnen deelnemen, wordt u bijtijds toegestuurd.

U kunt zich opgeven via deze link.

Bent u niet lid en wilt u de patiëntendag bijwonen mail dan naar leden@fibreuzedysplasie.eu of neem contact op met de backoffice (033-2471462).