Steun ons

Steun onze patiëntenvereniging door te donateur te worden. Als donateur levert u een vrijwillige bijdrage aan het werk van de vereniging. Uiteraard kunnen bedrijven en instellingen donateur worden. Ook juichen wij particuliere initiatieven, eenmalige donaties of het sponsoren van activiteiten toe. Voor de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen via info@fibreuzedysplasie.eu. Met uw hulp kunnen we onze doelen bereiken en vooruitgang boeken voor patiënten met fibreuze dysplasie. U vindt ons rekeningnummer op de contactpagina.

ANBI

Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie is een onafhankelijke en autonome patiëntenvereniging voor patiënten met Fibreuze Dysplasie. Het bestuur doet dit door het bevorderen van toegang tot onafhankelijke en betrouwbare informatie, verbinding te maken tussen patiënten en artsen en patiënten onderling, intensief samen te werken met (inter)nationale artsen en patiëntenverenigingen, en belangen te behartigen in brede en praktische zin. Het bestuur is een duidelijk aanspreekpunt voor patiënten met Fibreuze Dysplasie.

Het beloningsbeleid van het bestuur is op basis van kleinschalige vrijwilligersbijdrage en eventuele reis- of verblijfskosten.

De belastingdienst heeft de Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie sinds 01-01-2017 aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI), fiscaal bekend onder RSIN nummer: 8565.48.704. Hierdoor zijn giften aan onze vereniging voor de donateurs en schenkers aftrekbaar van hun inkomstenbelasting. Tevens hoeft de Patiëntenvereniging geen erf- en/of schenkingsbelasting te betalen over ontvangen giften, schenkingen en/of legaten. Meer informatie over ANBI vindt u op de site van de belastingdienst.