Patientendag 2021

dinsdag 26 januari 2021

De patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie nodigt jullie uit voor de patiëntendag die gehouden zal worden op zaterdag 6 februari 2021. Vanwege de pandemie zal deze dag digitaal  gehouden worden. Er wordt op dit moment nog een laatste hand gelegd aan de inhoud van het programma dat komende week per post zal worden verstuurd. Om de link voor de patiëntendag toegestuurd te krijgen willen we u wel vragen om u voor deze dag in te schrijven. Wij zullen u de link dan voor de patiëntendag per mail toesturen.

Onderdeel van de patiëntendag is een korte algemene ledenvergadering met een overzicht van alle doelen die vorig jaar zijn gestart, afgerond en worden vervolgd en een inkijkje wat er voor dit jaar op de planning staat als ook het financieel overzicht. Hiervoor zullen de stukken met het programma per post worden verzonden zodat u er op de patiëntendag vragen over kunt stellen.

Het bestuur hoopt u op deze dag ook te informeren over Fibreuze Dysplasie door presentaties met artsen, verbonden aan verschillende ziekenhuizen. Het is mogelijk om losse presentaties te volgen en bij interesse wordt geprobeerd om via ZOOM aparte breakout rooms te creëren in de zoommeeting, waarbij 1 op 1 contact met een specialist mogelijk is. We hopen er een informatieve dag van te maken.

Deze patiëntendag is zonder kosten bij te wonen door leden van de Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie. Verzoek aan alle leden om zich in te schrijven via de inlog die is verstuurd bij de start van het lidmaatschap. Mocht u de inlog niet meer weten en lukt het niet om deze bij het aanmelden opnieuw op te vragen, mail dan voor een nieuwe inlog naar leden@fibreuzedysplasie.eu of neem contact op met de backoffice (033-2471462), zij kunnen een nieuwe inlog versturen. Let op dat u op AFRONDEN klikt. Pas dan is uw inschrijving klaar en ontvangt u een bevestiging per mail.

U kunt zich opgeven via deze link.