Familiedag 2020

 
 

Begin van het jaar keken wij allemaal uit naar de jaarlijkse familiedag. Een dag waarop het ziektebeeld niet op de voorgrond staat maar een ontspannen en gezellige tijd met elkaar. Helaas kregen wij in maart te maken met het coronavirus waarna het kabinet maatregelen aankondigde om dit virus te beperken. Hierdoor waren we genoodzaakt de geplande familiedag uit  te stellen. Op 31 maart hebben wij hierover bericht en spraken we de hoop uit dat de familiedag in september door kon gaan.

Helaas is er inmiddels weer een stijging van het aantal patiënten dat besmet is met het coronavirus. De geldende maatregelen blijven van kracht en worden wellicht nog aangescherpt. U begrijpt dat een familiedag, waarbij een ontspannen en ongedwongen samenzijn voorop staat, nu nauwelijks mogelijk is. Ook is een ieders gezondheid het allerbelangrijkst. Om deze redenen heeft het Bestuur daarom besloten om de familiedag dit jaar niet door te laten gaan. 

Wij begrijpen dat dit niet alleen voor ons, maar ook voor onze leden een teleurstelling is. In 2021 doen we een nieuwe poging om een geweldige dag te organiseren. Hierover zullen wij u weer via de mail informeren.