Save the date 30 juni 2019

dinsdag 23 april 2019

 

 

Na drie jaren van hard werken aan basis zaken voor de patiëntenvereniging kunnen we met de ontvangen subsidie iets zichtbaars terug doen voor jullie.

We hebben een gezellige familie-lotgenotendag gepland op zondag 30 juni a.s. bij Burgers Zoo te Arnhem. Deze dag staat in het teken van ontspanning, met elkaar een gezellige dag hebben zonder te veel stil te staan bij de ongemakken die Fibreuze Dysplasie met zich mee kan brengen.

Besloten is om er een keuze onderdeel aan toe te voegen. Al enige jaren is het de wens van de leden om op de patiëntendag ook iets te horen over pijn en hoe hier mee om te gaan. Het is ons steeds niet gelukt om dit in te passen in de programma’s van de patiëntendagen en eigenlijk willen we jullie niet laten wachten tot november of zelfs februari 2020. Tijdens de komende familie-lotgenotendag is het mogelijk in te schrijven voor de ochtendlezing “Pijn de Baas”, die bij voldoende animo gegeven wordt door dr. F. Winter. Leden die hier geen behoefte aan hebben kunnen kiezen voor een rondleiding over het park waarbij alle highlights worden getoond, zodat je in de middag lekker op de bonnefooi het park in kunt.

Het is de bedoeling dat de inschrijving deze week van start gaat. Hiervoor zijn we druk bezig om de website in te richten zodat deze dag ook exclusief voor leden blijft. Het programma wordt verspreid via de mail zodra inschrijven mogelijk is. Tevens wordt er op social media een bericht geplaatst  zodra de inschrijving start.

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen!