Leden en donateurs

Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie is een 100% vrijwilligersorganisatie voor en door patiënten. Om als patiëntenvereniging te kunnen blijven bestaan dienen wij minimaal honderd leden aan ons te verbinden. Word lid of donateur en steun ons werk voor mensen met fibreuze dysplasie!

Financiering
Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie wordt primair gefinancierd door leden en donateurs. Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie is voornemens een ANBI status aan te vragen bij de Belastingdienst. Met de ANBI status zijn giften, donaties e.d. aan de vereniging aftrekbaar van de belastingaangifte.

Algemene Ledenvergadering
De algemene ledenvergadering (ALV) vindt jaarlijks plaats om het bestuur en de leden zich te laten buigen over het financiële jaarverslag van het afgelopen boekjaar en de plannen voor het nieuwe jaar. Pas wanneer de plannen door de meerderheid van de aanwezige leden tijdens de vergadering zijn goedgekeurd, kunnen de gemaakte plannen uitgevoerd worden. Klik op onderstaande button om de documentatie aangaande de algemene ledenvergadering te downloaden. 

 

Algemene Leden Vergadering 2017   

 

Wilt u liever een papieren exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat@fibreuzedysplasie.eu.  

  

 

 

Word lid van Patiëntenvereniging Fibreuze Dysplasie en steun ons werk voor mensen met fibreuze dysplasie.

Lees meer

Steun ons door te donateur te worden. Als donateur levert u een vrijwillige bijdrage aan het werk van de vereniging

Lees meer